Janne Tulkki (s. 18. kesäkuuta 1975 Orivesi) on suomalaisen musiikkiviihteen monitoimija. Kauniin bassobaritonin omaava laulaja ja lauluntekijä soittaa myös tenorisaksofonia, pianoa, klarinettia sekä kitaraa. Vuonna 1999 ensimmäisen pitkäsoittonsa julkaissut Tulkki tunnetaan myös Syksyn Sävel -kilpailun voittajana vuonna 2001. Hän voitti kisan kappaleellaan "Yksinäinen pitkä tie".


Hän on kiertänyt Tulinen Sydän -orkesterinsa kanssa suomalaisia tanssilavoja ja -ravintoloita jo parinkymmenen vuoden ajan.­ Janne tekee myös duo-keikkoja pubeissa ja yksityistilaisuuksissa sekä Suomirock keikkaa " Tulkki & The Crew" kokoonapanolla.


Ajankohtaista

28.2.2017

Uutta musiikkia Jannelta: Miehet mustissaan

Jannelta on tänään julkaistu uusi single "Miehet mustissaan". Sekä laulun sanat  että sävel ovat Jannen omaa käsialaa. Miehet mustissaan on myös viikon päästä tiistaina, 7.3. starttaavan konserttisarjan nimikkokappale.

Miehet mustissaan löytyy YouTubesta:
9.2.2017

Janne ehdolla kunnallispolitiikkaan

Janne asettuu ehdolle kevään kuntavaaleissa Lopella. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Lue lisää >


1.2.2017

Miehet Mustissaan -Tour 2017

Janne Tulkki konsertoi kokoonpanolla Tulkki & The Crew kevään 2017 aikana yhteensä 8 paikkakunnalla. Konserttien nimi on Miehet Mustissaan ja teemana Tulkille tuttu rakkaus maaliskuulla ilmestyvän singlen mukaisesti:

Janne kertoo laulun taustoja:

”Rakkaus on muutakin kuin ihmisten välinen tunne, se voi olla myös elämäntapa kuten laulussa sanotaan: Polte sielussain, kaiho tielle kapealle, etkä arvaa lain mikä vetää maailmalle. Koti-ikävää kai tuntee sydän tää. Tietä pitkää miehet kulkee mustissaan.

Konsertissa kuullaan rakkauslauluja eri esittäjiltä ja eri vuosikymmeniltä, mm. Georg Otsin ”Rakastan sinua elämä”. Mukana on myös uusia sovituksia tutuista lauluista, esim. Vesa-Matti Loirin esittämä versio kappaleesta ”Väliaikainen” inspiroi vielä kerran uuteen ja erilaiseen lähestymistapaan tuon tutun laulun suhteen.

Ohjelmistossa on toki mukana Janne omat hitit ”Sinisen taivaan sateenkaari” ja ”Tulvii Pohjanmaa” sekä monta muuta kaunista rakkausballadia.


21.12.2016

Janne ja Tulinen Sydän tahdittavat Lavista

LiveLavis-jumppapäivä Harjavallassa V2:lla la 14. tammikuuta klo 12-16. 

Lavis-ohjaajina Jaana Pelkonen, Taina Jyräkoski ja Sari-Anne Aaltola. Lipun hinta 30.12. asti 20€, 9.1. mennessä 22€ ja ovelta 25€.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/319496248421061/


27.11.2016

Janne myynyt ravintolat täyteen

Janne on myynyt pariin otteeseen ravintolat täyteen, valitettavasti kaikki eivät ole edes mahtuneet sisälle. Näin Riihimäen Wanha Mestari facebook-tilillään: "Kiitoksia Janne Tulkki ja mahtava yleisö eilisestä   Keikka oli loppuunmyyty ja valitettavasti kaikki eivät mahtuneet sisälle."

Viimeksi sali täyttyi Tulkki & The Crew -kokoonpanolla Lahdessa 2.12.