mega jokerEsittelemme tällä kertaa hedelmäpelin, joka tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen hedelmäpelien menneisyydestä. Mielenkiintoisinta kuitenkin on, että kyseessä ei ole vanha, vaan upouusi netti-hedelmäpeli. Betsson tarjoaa: Mega Joker.

Yksinkertaisuus on kaunista

Mega Jokerissa ei ole ilmaisia pyöräytyksiä. Siinä ei ole jokereita, scatter-merkkejä, tai bonuspelejä. Sillä ei myöskään voiteta summia, joilla asuntolainan voisi kerralla kuitata (siihen tarvitaan progressiivisen potin hedelmäpelejä). Mega Jokerissa on silti vetovoimaa, joka puuttuu monesta nykyaikaisesta videohedelmäpelistä.

betsson hedelmäpeli» Pelaa MegaJokeria

Pelissä on epätavalliset kaksi erillistä kolmen kiekon ja viiden voittolinjan hedelmäpeliä.

Peli alkaa alemmalla hedelmäpelillä. Kun pelaaja saa tarpeeksi ison voiton, hän voi joko nostaa rahat tai siirtyä pelaamaan ns. Supermeter -tilaan ylemmällä hedelmäpelillä.

Supermeter -tilassa käytössä olevien Supermeter -pisteiden (kolikoiden) määrästä riippuen pelaaja voi valita eri panostasojen välillä. Mitä isompi on panostaso, sitä suuremmat ovat eri voittoyhdistelmien maksamat voitot.

Pelaaja voi pelata Supermeter -tilassa ja tavoitella korotettuja voittoja niin pitkään kuin hänellä on Supermeter -pisteitä. Kun ne loppuvat, joutuu hän palaamaan alempaan hedelmäpeliin ja aloittaa pelin ikään kuin alusta.

Mega Jokerin suurin yksittäinen kiinteä voitto on 2000 kolikkoa. Toisin sanoen, jos kolikon arvoksi on valittu pelin alussa esimerkiksi 0,50 euroa, 2000 kolikolla voittaa 1000 euroa.

Mega Jokerissa on myös satunnaisesti arvottava kasvava jättipotti. Tämän jutun kirjoitushetkellä potti lähentelee 4 000 euroa. Olettaa kuitenkin sopii, että se kasvaa tuosta selvästi suuremmaksi – Mega Joker on nimittäin läheistä sukua Betssonin Jackpot 6000 -hedelmäpelille, jolla on viimeisen vuoden aikana moneen otteeseen voitettu useita tuhansia euroja.

Sisältö ratkaisee

Mega Joker -hedelmäpelin viehätys perustuu hienon toteutuksen lisäksi sen kykyyn saada pelaaja tavoittelemaan Supermeter -tilan eri tasoja, jotka tuovat yhä isompia voittoja.

Peli on osoitus siitä, että myös perinteiset hedelmäpelit kestävät vertailun nykyaikaisiin hedelmäpeleihin, jos ne vain tehdään kunnolla. Mega Jokerissa on kymmenen kertaa enemmän luonnetta, kuin missä tahansa liukuhihnalta valmistetussa modernissa videohedelmäpelissä aivottomine bonuspeleineen.

Kokeile: > Pelaa MegaJokeria