tunzamunni, kuin RAY:n suvihumppa hedelmäpeliRAY:n juhannustunnelmainen Suvihumppa on mielenkiintoinen hedelmäpeli. Se on näyttävän näköinen, mutta silti yksinkertainen ja selkeä. Sen erikoisuus on koivunlehtikuvio, joka korvaa minkä tahansa kuvion.

Suvihumppa löytyy parhaista pelisaleista, mutta jos et jaksa raahautua ulos pelaamaan peliä, voit pelata hyvin samantyylistä hedelmäpeliä netissä. Tunzamunni on suomenkielisestä Spin Palacesta hedelmäpeli, joka muistuttaa Suvihumppaa suurelta osin.

Kuin Suvihumppa konsanaan

Tunzamunnissa on Suvihumpan tapaan kolme kiekkoa ja yksi voittolinja. Suvihumpassa on tosin neljäskin kiekko, mutta se on tuplauslinja, jota Tunzamunnissa ei ole. Tunzamunnissa ei myöskään ole koivunlehtikuviota vastaavaa jokeri-kuviota, mutta toisaalta voitot ovat isommat kuin Suvihumpassa ja pelin palautusprosentti on myös huomattavasti parempi. Eiköhän koivunlehden menetyksen kestä, kun vastineeksi saa isompia ja useammin kohdalle osuvia voittoja?

Suvihumpassa on mielenkiintoinen ominaisuus, nimittäin mitä suuremmalla panoksella pelaat, sitä enemmän voitat. Sama ominaisuus löytyy myös Tunzimunnista. Tätä ominaisuutta kutsutaan myös termillä panostason korotus. Tämä tarkoittaa, että kun korotat panostasoa, kasvatat panosta ja samalla voittokerrointa. Esimerkiksi jos panostasolla 1 jollain tietyllä voittoyhdistelmällä voitat 2 euroa, panostasolla 3 samasta voitosta voitat kolme kertaa enemmän, eli 6 euroa.

Isot voitot

Tunzamunnissa on kasvava (eli progressiivinen) jättipotti, mikä on varsin tavallista netti-hedelmäpeleissä. Tämä tarkoittaa sitä, että aina kun joku pelaa peliä, pieni osa panoksesta siirretään jättipottiin. Jättipotti kasvaa niin pitkään, kunnes joku voittaa sen itselleen.

Tunzamunnissa jättipotti on yli 125 000 euroa. Voitat jättipotin, kun ensimmäiselle kiekolle pysähtyy valkoinen seiska, toiselle kiekolla punainen seiska ja kolmannelle sininen seiska. Jättipottiarvontaan osallistuaksesi sinun pitää pelata viidellä kolikolla. Pelissä on käytössä kiinteä viiden sentin kolikon arvo, joten viidellä kolikollakin yhden pyöräytyksen hinnaksi tulee vain 0,25 euroa. Eli Tunzamunnissa voit voittaa 0,25 eurolla 125 000 euroa, kun Suvihumpassa 50 euron päävoittoon tarvitaan yhden euron panos. Tähän ei pysty mikään Ray:n pelimaailman peli.

Pelin muutkin voitot ovat RAY:n Suvihumppaan verrattuna isoja, jopa pienellä panoksella. Tunzamunnin voitot jättipottia lukuun ottamatta ilmoitetaan kolikoissa. Toisin sanoen ne ovat voittokertoimia. Jos esimerkiksi pelaat viidellä kolikolla (yksi kolikko on 0,05 euroa) ja saat kolme sinistä seiskaa voittolinjalle, voitat 800 kolikon voiton, eli 800 x 0,05 euroa = 40 euroa. Muutkin ihan tavalliset voitot huitelevat kymmenien ja satojen eurojen kokoluokassa.

Pelaa rahasta

Jos kiinnostuit pelistä, klikkaa alla olevaa linkkiä, lataa Spin Palace tietokoneellesi ja kokeile sitä. Tunzamunni vaatii sinulta pienen talletuksen, sillä kasvavan jättipotin pelejä ei voi kokeilla ilmaiseksi. Ennen talletusta, jonka voi muuten tehdä omassa nettipankissa, voit kuitenkin kokeilla ilmaiseksi muita Suvihumpan kaltaisia hedelmäpelejä, esimerkiksi Fantastic 7’s, Triple Magic ja Wheel of Wealth. Viimeksi mainitussa on myös Suvihumpan koivulehtisymbolin tapainen jokerimerkki!

peli